in

Vrees dat arrestatie van El Chapo oorlog kan ontwaken met ‘The Kim Kardashian of Crime’

Claudia-Ochoa-Felix

Volgens gangland experts bestaat er een grote kans dat er binnenkort een oorlog ontwaakt over macht in Mexico.

Ze zeggen dat er een macht vacuüm ontstaat als El Chapo wordt uitgeleverd aan de VS. De eerste in de rij zou Claudia Ochoa Felix zijn. Ze wordt internationaal gezien als de leidster van ‘Los Antrax’. Dat is een splinter groep van de ‘Sinaloa Kartel’ en tevens ook een meedogenloze hit squad die alleen al in 2015 verantwoordelijk zou zijn voor duizenden doden.

La Emperatriz de Los Ántrax – the Empress of Los Ántrax.
Claudia Ochoa Felix zou aan de macht zijn gekomen bij ‘Los Antrax’ toen haar vriend ‘Jose Rodrigo Arechiga Gamboa’ aka ‘El Chino’ werd gearresteerd in Nederland. Echter ontkent ze zelf dat ze deel uitmaakt van de groep ‘Los Antrax’. Op haar social-media kanalen staat ze wel geposeerd met de zwaarste wapens! En aan de onderstaande foto’s kan je zien waarom ze haar ‘The Kim Kardashian of Crime’ noemen.

Claudia-Ochoa-Felix

De nummer 2 van de ‘Sinaloa Kartel’ genaamd ‘Ismael Zambada García’ AKA ‘El Mayo’ loopt nog steeds vrij rond. Hij zou nu leider zijn van de Sinaloa Kartel zolang ‘El Chapo’ vast zit. Zie onderstaande foto.
1443570443

Ook vormen de twee groepen Los Zeta & Gente Nueva een gevaar op het moment. Geld is macht en iedereen wil aan de top staan. Het is nu afwachten hoe loyaal deze groepen naar elkaar en de Sinaloa Kartel toe zijn.

Emperatriz-Antraxrevoluciona-redes-sociales-selfieseroticos_MDSIMA20141106_0390_36

Capture

g

claudia-ochoa

claudia-ochoa-felixJongen laat zijn fiets stelen op straat, fiets zit vast aan een lang touwtje #LOL

Ice Cube & Ronnie Flex te gast bij RTL Late Night