in

‘Vreemdgaan vriendje hard aangekomen bij hoogzwangere Khloé Kardashian’

Hij ging weg bij zijn zwangere vriendin voor Khloé

Het nieuws dat Tristan Thompson (27) is vreemdgegaan terwijl zijn hoogzwangere vriendin Khloé Kardashian (33) thuis zat in Cleveland, is hard aangekomen bij de realityster.

Het zijn altijd bronnen die dichtbij de familie staan en vertellen over hoe het gaat met de Kardashian meiden als er iets gebeurd of aan de hand is en Khloé zou compleet door het lint zijn gegaan toen ze van het nieuws hoorde en de beelden zag.

Haar zus Kim en haar moeder zijn nu bij haar om de rust te bewaren want stress is natuurlijk niet goed voor de baby. Ze bevalt eerdaags van haar eerste kindje. Die arme Khloé voelt zich niet alleen bedrogen, maar ook voor schut gezet naar de buitenwereld toe. Is dit een vorm van Karma?

Het is namelijk zo dat Tristan bij een andere zwangere vriendin is vertrokken om bij Khloé te kunnen zijn. Khloé geeft echter aan dat hij de geboorte van hun kindje mag bijwonen en hem verder niet van deze recht als vader wilt strippen.

Het geheel is big news in de VS. Lani Blair en Thompson zouden een hotel hebben gedeeld en daar zijn foto’s van dat ze samen naar binnen gaan s’nachts en de volgende dag pas vertrekt Lani uit het hotel. Thompson werd met Blair gezien in New York, waar de twee een avondje gingen stappen in diverse uitgaansgelegenheden.

Er is nog een andere chick in het spel genaamd Marie. Zij is de dame aan de linkerkant van het onderstaande filmpje. Ze is zelf een moeder en geeft aan dat ze totaal niet op de hoogte was van een serieuze relatie tussen Tristan en Khloé. Ze dacht dat het casual was. Toen ze er achter kwam dat ze al meer dan een jaar samen waren heeft ze naar eigen zeggen contact verbroken met Tristan.Lubach houdt zich aan zijn woord en verwijderd FB pagina met 364,114 volgers

Khloé Kardashian is bevallen van een meisje