in

Vreemdgaan, niet cool maar het valt wel op hoeveel meiden je dick eraf zouden willen knippen

Disclaimer: Vreemdgaan op elkaar is nooit goed. Je moet het gewoon niet doen omdat het heel erg kwetsend is. De pleger zal nooit echt beseffen hoe heel erg kwetsend dit kan zijn. Geen relatie aangaan als je het niet kan handelen of als jij je wilde haren nog niet kwijt bent. PUNT.

We hadden dus gisteren een post geplaatst over een man die zijn ballen en piemel kwijtraakte nadat zijn ex deze eraf had geknipt met een schaar.

Ze spoelde het geheel niet alleen door het toilet, nee…. ze moest en zou er ook eerst eventjes zoutzuur overheen gieten.

We kregen heel veel reacties van mensen op deze post en vooral vrouwen die hier oprecht van aan het genieten waren!

Uhm…. wij hopen dat jullie beseffen dat het geheel totaal niet grappig was. Het was namelijk een hele serieuze artikel was over een ernstige misdrijf wat nooit gelijk zou kunnen staan aan vreemdgaan. Vreemdgaan is natuurlijk HEEL ERG kwetsend maar is bij Nederlandse wet bijvoorbeeld niet strafbaar. Iemand voor het leven fysiek verminken wel. Wij willen dus graag eventjes het volgende kwijt aan deze dames…

“Hallo …. zijn jullie wel helemaal ? in die kano van jullie onie? Stelletje undercover psychopaten dat jullie er zijn LMFAO!”

Het gebeurt vaker dan jullie denken

Daarnaast waren er ook vrouwen die letterlijk hun partner hebben ge-tagged met b.v.: “Dat je het even weet“. Grappig bedoeld natuurlijk… heel erg grappig ja. Niet dus.

Brooooo’s, ik zeg jullie nu een ding. Get the fuck out of there right now! Like really, GTFOT NOW! LOL!

Dit zijn echt geen grapjes die je kan maken man. Daar zit een hele duivelse onderliggende gedachte achter, SMFH!
Je leert iemand pas ook echt kennen als je daar knallende ruzie mee gehad hebt. En mocht ze toen helemaal zwart hebben gezien voor haar ogen, alsof ze bezeten was door de non van The Conjuring, ja… dan kan je ervan uitgaan dat ze het echt meent op een of ander manier. Zou het waarschijnlijk niet doen, kans is natuurlijk heel erg klein maar ze zal er wel aan gedacht hebben en dat is gewoon fakking eng.

In het ergste geval kan je dick eraf geknipt worden zonder dat je doorhebt wat je overkomt. “Schatje, zal ik je even pijpen? Ja goed zo, ga maar lekker achterover liggen mop.” En hatsee, zo je knakworst eraf.

Genoeg voorbeelden op het net te vinden…

Het zou NOG erger zijn als ze achteraf moet zeggen; “Sorry dat ik me heb vergist maar ik dacht echt eventjes dat je vreemd was gegaan.” Dan ben je pas echt zuur hoor…

Zit je dan daar voor de rest van je leven met een twee kutten waar je dus niks aan hebt. Eentjes tussen je benen en de ander die zich schaamt om bij je weg te gaan uit schuldgevoel. Mits je natuurlijk zo ver mogelijk van haar vandaan wilt zijn NADAT ze het heeft gedaan. Want dat zou de meest logische keuze zijn maar, liefde maakt blind natuurlijk.

Nee, ff alle gekkigheid op een stokje. Het is oprecht genieten om hierover te schrijven en jullie allemaal voor gek uit te maken (wat jullie waarschijnlijk ook zijn, maar niemand ziet het). En de vrouwen die geen partner hadden om te taggen maar vriendinnen erbij haalden, dit is de reden waarom jullie nog steeds of steeds single zijn hehehehe.

Dan heb je nog die meiden die gingen taggen en niks zeiden verder. Voor die moet je dus echt uitkijken. Want je weet niet wat ze denken verder. Niet te peilen gewoon. Je weet wat ze zeggen. Blaffende honden bijten niet!

Maar dit soort Dick Bedreigingen zijn niet funny ook als je het funny bedoelt verder. Just saying….Eerste Trailer Peaky Blinders seizoen 5 is hier!

Sheddefender zorgt ervoor dat je huis niet constant onder de hondenharen zit