in

Vreemde taferelen in Manchester – Gangster kraai met shank gespot

shank-e1452957957660

Een voorbijganger werd zowat aangevallen door een kraai met een mes. Het loopt een beetje uit de hand in Manchester op het moment.

Als je goed naar de foto kijkt zie je dat de kraai ook een enkelband om heeft. Dat betekent dat hij eerder is gesnaaid door de lokale autoriteiten. Het is niet bekend of hij huisarrest heeft of een paar uur per dag naar buiten mag. De voorwaarden van zijn V.I. zijn onbekend. De autoriteiten proberen nu de gegevens van de verdachte kraai te achterhalen.

Lokale politie voegt eraan toe: Het is moeilijk en een lastige zaak, die lui lijken allemaal op elkaar!

Voedsel tekort
Mensen speculeren over de toedracht en toename in agressie van de vogels in Manchester. Er wordt zelfs gespeculeerd dat het door global warming komt en daardoor het eten wat minder te vinden is op de straten.

Footsoldier met sigaret
Terwijl deze kraai een voorbijganger aanviel met een shank stond er op een andere plek in de buurt een Ekster op de wacht met een sigaret in zijn snavel. Het is niet duidelijk of de twee vogels handlangers zijn en bij de zelfde bende behoren. Het kan goed zijn dat het verschil in soort zou betekenen dat het rivaliserende groepen betreft.

Het ziet er wel indrukwekkend uit allemaal!Cannabisgebruik bij pubers heeft geen schadelijke invloed op hun intelligentie.

Video: Regga ft. Harra – EEYO (Freestyle #05)