in

Vraagje: Weet iemand eigenlijk waarom wij een ‘kin’ hebben?

aap

Elke deel van ons lichaam heeft een functie. Maar wij kunnen echt helemaal NIKS vinden over de ‘kin’ van een mens.

Zelfs oorlellen hadden in onze primitieve jaren een functie. Door je oorlel kon je oor geluid beter opvangen, bijvoorbeeld om snel te kunnen vluchten voor gevaar. Door de evolutie is deze functie verloren gegaan. Wat wij nu wel weten is dat apen helemaal geen kin hebben. Maar waarom hebben wij wel een kin dan?

De populairste theorie is dat de kin ons helpt met praten en hulp biedt bij complexe geluiden maken waarmee wij kunnen communiceren met elkaar. Alleen is dit een theorie en wetenschappers zijn al ruim 100 jaar hun hersenen aan het kraken wat de kin van een mens betreft.

Je hoort een dame wel eens zeggen, oh wat heeft hij toch een mooie kin… Oefff d’r zit een kuiltje in zijn kin! Dat vind ik zoooo sexy < #SMFH. Dus voor nu bestaat de kin vooralsnog om ons gezicht wat aantrekkelijker te maken? Geen kin is natuurlijk geen porum! Dat ding blijkt dus feitelijk geen echte functie te hebben, althans wetenschappelijk nog niet 100% onderbouwd. Nja, wij vroegen ons dit gewoon af...RIP: Rapper Small V op Curaçao vermoord

Beste alternatief voor ‘GEEN HOND IN BED’ ruzies met je chick en dr k*t Chihuahua!