in

Vraag naar DNA-test nadat vrouw vreemd stuk vlees vind in haar soep

capture

Een vrouw raakte flink van streek nadat ze een vreemd stuk vlees vond in haar soep.

Het akeligste van het geheel is dat ze meer dan drie derde van de soep die ze had besteld had opgegeten totdat het vreemde stuk vlees opviel.

De vrouw genaamd Akousa vertelde: ‘I had gone to get some food from the food joint because I was hungry and my preferred choice was Tuo zafi which I bought and took home to eat.’

Tuo zafi is een traditioneel gerecht in Accra, Ghana, de regio waar ze het besteld had. Ze stopte meteen met eten nadat het opviel dat het worstje verdacht veel leek op de geslachtsdelen van een mens.
capture1

Haar broer meldde aan haar dat ze meteen de politie moest inschakelen en vragen om een DNA test. Het stukje vlees ligt nog steeds in haar koelkast.

‘I had eaten all the other meat in the soup and was about finishing off with the biggest piece when I noticed the funny looking meat which looked like a male genital organ,’
vertelde ze aan de lokale media SMFH!

Omdat het vlees gekookt is zou een gewone laboratorium test niks uitmaken en het verschil tussen mens of dier niet achterhaald kunnen worden. Er werd een forensische test geadviseerd maar vanwege bureaucratie en allerlei andere tegenliggers hebben ze het gewoon opgegeven.

capture3

Ze wil het stukje vlees niet wegdoen en bewaart het nog steeds in haar koelkast gezien het volgens haar mogelijk een bewijsstuk kan zijn in een misdrijfzaak.

Beeldcredit: ZENDeze photoshops van Sylvana Simons gaan echt veel te ver

Keizer livestreamt opstootje bij tankstation met medewerkster & politie