in

Voor Yuri van Gelder zijn de spelen voorbij dus gaat hij maar turnen op LowLands

Weggestuurd worden bij van de Olympische Spelen voor het drinken van een freaking biertje moet een bittere pil zijn om te slikken voor elk atleet.

Het is bij een aantal Nederlanders echter heel zwaar gevallen omdat van Gelder eerder problemen had met drank en drugs en nu weer een geweldige kans had gekregen om shine te pakken. Yuri van Gelder is de Badr Hari van het turnen. Bij Badr ging het meer om zijn gedrag en agressie. Bij Yuri gaat het meer om het nuttigen van dingen die helemaal niet goed zijn voor een atleet.

Turnen op LowLands
Maar goed… Yuri van Gelder (The Lord of The Drinks) gaat nu dus turnen op LowLands in de hoofdtent, de Alpha, en gaat laten zien wat hij tijdens de Olympische Spelen wilde doen. En natuurlijk kan hij daarna in alle rust een biertje of twee nemen en misschien ff een molly poppen wie weet…. Drugs in overvloed daar.

Maar er zit een catch 22 aan dit verhaal. Het kan namelijk heel goed mogelijk zijn dat Yuri lekker een bierdouche alla Lil Kleine en Ronnie Flex voor de kiezen krijgt tijdens zijn show. Hou er wel rekening mee dat als zijn ringen nat worden, hij eruit kan glijden en zijn nek kan breken, en dat willen wij natuurlijk niet.Conor McGregor is helemaal klaar voor Nate Diaz & UFC 202

Zoon van Kimbo Slice heeft oogje op Kylie Jenner ‘Ik pak Kylie van Tyga af!’