in

Voor 25 euro kan je nooit meer iets kwijtraken

Een Indiegogo campagne heeft zojuist meer dan 6000% van haar doel opgehaald met een simpel technisch apparaatje.

Het is een tracker met GPS systeem die zo groot is als een muntje. Het apparaatje is ook al te koop en je kan het halen in bundels. Je hangt dat ding simpelweg aan je sleutels als sleutelhanger, plakt hem ergens op je fiets tegen diefstal of hangt hem aan je tas of schuift hem in de portemonnee. Je kan je huisdieren zelfs voorzien van een tracker als penning. Zo kan je kat rustig even een rondje doen buiten.

Capture

Je kan een alarm instellen voor bijvoorbeeld je portemonnee. Als de tracker in je portemonnee te ver verwijderd wordt van je telefoon gaat er een alarm af.

Tijdens diefstal en grote afstand tussen jou en je spullen ben je wel afhankelijk van een feature wat crowd GPS heet. De tracker werkt zelf namelijk op zo een 50 meter afstand. Maar als jij in Amsterdam bent en je auto in Den Haag en er loopt iemand anders langs je auto met zijn of haar eigen tracker dan wordt de locatie van je auto ge-update.

Het werkt ongeveer het zelfde als de ‘Find my iPhone App’ maar op aller daagse dingen en voor die prijs kan je er makkelijk vijf aanschaffen meteen. Check een uitgebreide review ervan hier bovenaan de pagina!

like & share met familie en vrienden als jij dit handig vindt!Als je vijf sec naar deze afbeelding kijkt verdwijnt hij helemaal

Momenten tijdens menstruatie die mannen nooit zullen begrijpen