in

Volgens SPEC/TRIFECTA geen sprake van breuk met Warner Music: “We hebben een zeer goede relatie”

Volgens SPEC/TRIFECTA is er geen sprake van een breuk met Warner Music. Dat lieten ze weten via social media.

Ze geven aan met verbazing te hebben gelezen over het geheel in diverse media. Om eerlijk te zijn leek ons dit ook echt een hele rare en super vage move van Warner.

Iemand is hier leugens aan het verkondigen en alle vingers wijzen op dit moment naar Stichting MeToo Music en juridisch adviseur Karim Aachboun. Die verklaarde namelijk heel iets anders.

Kan ook een gekke schets zijn vanuit SPEC en Trifecta om de nieuwe single van Oualid te promoten dit. Deze komt namelijk vannacht uit. Je weet niet wat je van wie moet verwachten tegenwoordig.

“We hebben vandaag met verbazing de berichtgeving gelezen in de media over een vermeende breuk in de samenwerking tussen Warner Music en TRIFECTA/SPEC. Dit bericht is verspreid door fiscalist Karim Aachboun en is onjuist. We hebben een zeer goede relatie met Warner Music en werken op diverse vlakken samen. Sterker nog, vannacht brengt Oualid een single uit die in samenwerking met TRIFECTA en Warner wordt gereleased.”Eye Candy: De Zweedse ANNA NYSTRÖM is echt heerlijk om naar te kijken

Dame betrapt Apple Store medewerker die Intieme foto van haar heeft gestolen