in

Volgens Sony is “The Last of Us Part II” de beste game ooit

Sony heeft een hele gekke claim gemaakt via Twitter door te tweeten dat “The Last of Us Part II” de beste game ooit zal zijn.

Natuurlijk zit daar een beetje marketing achter maar wij hebben naar de trailers bekeken en de graphics zijn best wel heel erg nice. Daarnaast komt er wat blood & gore in voor op een level wat je niet veel ziet in games. Dit is def een 18+ game. Tenzij je wilt dat je kids na nachtmerries naast je bed staan midden in de nacht SMFH!

De eerste originele versie werd uitgebracht voor de PS3 in 2013. Er is momenteel een revamp beschikbaar voor het eerste deel voor de PS4. De sequel heeft volgens verschillende bronnen nog geen release date maar op Bol.com kan je alvast voor bestellen en staat de release date op 31 december 2018.

Dit keer hebben spelers volledige controle over een oudere Ellie en moeten hun weg vinden in een post-apocalyptische wereld wat een HEEL stuk gewelddadiger lijkt dan de eerste versie. Check de tweet van Sony en de trailer van “The Last of Us Part II” hier onderaan de pagina.

Mensen zijn op Twitter trouwens aan het reageren met hun eigen soortgelijke lijstjes. Best wel leuk om ff te checken!Funny: Internet blijft mensen trollen die denken dat de aarde plat is

LMFAO! Mexicaanse politie-afdeling wordt bewapend met katapulten in plaats van vuurwapens