in

Volgens Porsche is Paul Walker verantwoordelijk voor zijn eigen dood

paul-walker-fast-and-furious

De 40-jarige acteur Paul Walker stierf twee jaar geleden in een ongeluk met een Porsche. De dood van de ster uit de filmreeks ‘Fast and Furious’ ligt echter niet aan de sportauto waarin hij zat, of dat beweert alvast de autofabrikant.

‘Het ongeval van de acteur, en alle andere letsels en schadegevallen die zo zijn veroorzaakt, zijn de schuld van de acteur zelf’, laat de Noord-Amerikaanse afdeling van Porsche weten in een persmededeling. De sportauto van het merk was ‘misbruikt of aangepast’, luidt de conclusie. Een opvallende uitspraak, want het was piloot Roger Rodas die aan het stuur zat (en eveneens om het leven kwam).

De autofabrikant reageert zo op de beschuldigingen van de 16-jarige dochter van Walker, die een rechtszaak tegen Porsche heeft aangespannen. Meadow Rain wijt de dood van haar vader volgens de officiële aanklacht aan ‘verschillende fouten in het design en de beveiliging’. ‘De Porsche Carrera GT is een gevaarlijke wagen die niet thuishoort op de weg’, besloten de advocaten van de familie.

Of de Porsche nu gemanipuleerd was of fout geconstrueerd, feit blijft dat chauffeur Rodas op 30 november 2013 veel te snel reed. De Californische politie stelde vast dat de acteur aan bijna 160 kilometer per uur over de weg in Santa Clarita raasde, terwijl de toegestane snelheid er slechts 70 kilometer per uur bedraagt. De wagen raakte van de weg, kwam terecht tegen een boom en vloog in brand.Rihanna komt met eigen wietsoort genaamd MaRihanna

Na de vagina contest is er een contest voor de mooiste ballen ter wereld #SMFH