in

Volgens onderzoek zijn de meeste vrouwen bi-sexueel of gay

giphy

Volgens onderzoek voelen lesbiennes zich zwaar aangetrokken tot andere vrouwen wat logisch is MAAR! 82% van alle andere vrouwen voelden zich ook aangetrokken tot het vrouwelijke vorm.

Het onderzoek die geleid werd door Dr. Gerulf Rieger (Essex Universiteit: afdeling psychologie) in samenwerking met 345 vrouwen onderzocht de reacties van deze vrouwen tijdens het kijken naar video’s van naakte mannen en vrouwen. De reacties van de vrouwen die straight zouden zijn werden vergeleken met die van de lesbische vrouwen die daar openlijk voor uitkwamen. Verrassend genoeg kwam hij tot de conclusie dat 74% van deze vrouwen sexueel zwaar gestimuleerd werden door te kijken naar de vrouwelijke vorm.

Dr Rieger zegt: “Even though the majority of women identify as straight, our research clearly demonstrates that when it comes to what turns them on, they are either bisexual or gay, but never straight.”

De reacties van de lesbiennes werden vergeleken met die van mannen en dat kwam ongeveer op het zelfde neer.

Hallo jij, ja jij daar met je BFF. Logeren en samen in bed liggen, knuffelen tijdens het kijken van een film, elkaars kleding dragen en soms hand in hand over straat lopen. Jullie zijn gewoon gay hoor en dat is niet erg. Je moet sowieso 1x in je leven sex gehad hebben met een vrouw. Die ‘iew nee hoor, ik val niet op vrouwen’ zal waarschijnlijk niks anders zijn dan angst voor afwijzing!

Gewoon likken die handel #LOL.

BronZwangere vrouw geeft man hoofd in winkelcentrum in bijzijn van hun kinderen

FakkaTV: Mensen met een handicap of beperking NEVER onderschatten!