in

Volgens onderzoek is de tweede uit het gezin vaker de troublemaker

Het is weer tijd om je broertje of zusje voor de leeuwen te gooien met een “zie je wel”. Ze blijken namelijk vaker het zwarte schaap van de familie te zijn.

Volgens een onderzoek is namelijk het volgende gebleken. Zij hebben een grotere kans om in de gevangenis te belanden of worden eerder geschorst op school. Dus in andere woorden, we gaan ze nog ons leven lang uit de shit moeten halen. Nou lekker dan….

Despite large differencesin environments across the two areas, we find remarkably consistent results: in families with two or more children, second-born boys are on the order of 20 to 40 percent more likely to bedisciplined in school and enter the criminal justice system compared to first-born boys even whenwe compare siblings.

Waarom dit het geval is, is eigenlijk niet helemaal bekend. Als oudere broer of zus heb je wellicht een voorbeeldfunctie en moet je dus altijd het goede voorbeeld geven. De kleintjes kunnen zoiets hebben van jullie bekijken het maar.

Misschien ligt het ook aan de opvoeding. De jongsten worden veelal het minst aangepakt door ouders en komen eigenlijk met van alles weg gewoon.Deze Mexicaanse Sicaria drinkt het bloed van haar slachtoffers en heeft sex met ze nadat ze dood zijn

Nostalgie: je kunt dus je oude Hyves-profiel terugzien