in

Volgens nieuwe lek over hele gekke specs komt de PS5 begin 2020 uit

In deze afbeelding zijn de nieuwe specs te zien.

Op het YouTube kanaal Dealer Gaming is er een video uitgebracht met nieuwe specs van de PS5. Daarnaast is er informatie gegeven over wanneer de console gaat uitkomen.

Het zijn natuurlijk geruchten maar volgens deze YouTuber gaat het om een betrouwbare bron en een insider die al eerder juiste informatie heeft vrijgegeven. En als het waar is wat hij zegt dan gaan we een krachtpatser van een console kunnen verwachten. Iets wat de directie van Playstation al eerder heeft aangegeven. Deze console is dus niet perse bestemd voor een breed publiek maar eerder gericht op pro gamers.

Het is echter wel een beetje vreemd dat de console in januari uitkomt en niet tijdens de feestmaanden. Maar dat kan dus weer te maken hebben met het idee dat het dus niet bestemd is voor een algemeen en breed publiek maar echt voor hardcore gamers.

Wij beginnen ons dus ook steeds meer zorgen te maken om de prijs. Mensen in Zweden kunnen de PS5 dus al pre-orderen bij de Mediamarkt voor 9.999 Zweedse kronen, omgerekend zo’n 940 euro en dat is erg duur. Hopelijk zakt de prijs een beetje als het uitkomt in NL straks.

De nieuwe console zou volgens de onderstaande video tentoon worden gesteld tijdens een evenement genaamd ‘PlayStation Meeting 2020’. Dit event zal op 12 februari plaatsvinden.

Het is wel een beetje twijfelachtig hoor allemaal. De maanden januari en februai zijn namelijk dooie maanden en iedereen moet financieel nog een beetje bijkomen na de feestmaanden natuurlijk. Daarnaast gaat het simpelweg om een onthulling. Wij denken echter dat we toch gaan moeten wachten tot de feestmaanden van 2020. Hopelijk van niet natuurlijk maar goed…

Only time will tell.Er staat een goede horrorfilm van deze spetter op Netflix

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex, hier gaat beef met Famke dus om