in

Volgens IG model heeft Drake hele lijpe shit gedaan tijdens “niet bewezen aanranding”

Hele dubieuze zaak maar goed, haar verklaring is wel bijzonder smerig te noemen …

In november 2018 heeft Drake stilletjes een verkrachtingszaak afgehandeld met Laquana Morris, ook bekend als Layla Lace, maar het lijkt erop dat de zaak weer geopend zal worden.

Layla Lace beweerde dat de OVO-baas haar seksueel misbruikte na zijn concert in Manchester, Engeland in februari 2017. Drake betwistte de bewering en meent dat er niks van klopt. Hij beweerde verder dat “Layla ook vrijwillig orale seks heeft verricht” in zijn hotelkamer.

De zaak werd afgehandeld voor een bedrag $ 350.000. Volgens The Blast heeft Layla onlangs een klacht ingediend bij de “New York Attorney Grievance Committee” en de details onthullen een hele lijpe (niet bewezen) slaapkamer fetisj van Drake. Ook beweerde de vrouw eerder dat ze zwanger was van Drake.

Dit is wat ze verklaarde over sex met Drake in haar klacht bij de de “New York Attorney Grievance Committee”:

“Drake forced me to perform oral on him. It wasn’t your ordinary oral it was more so a fetish where he measured a cup and demanded that I spit in the cup until he had measured it. Afterward he dumped the spit on my face repeating, ‘I wanna see your face messy.'”

Bronnen dicht bij Drake vertellen dat het allemaal een leugen was en ze Drake wilde afpersen met de zwangerschap maar dat pakte anders uit voor haar dan ze dacht.

Volgens The Blast zei Drake dat hij voor de baby zou zorgen. Vervolgens veranderde ze op dat moment van gedachten en klaagde ze hem aan voor verkrachting. Layla probeerde midden in de zaak ook nog eens zelfmoord te plegen maar overleefde het en kreeg die $ 350k. Drake ontdekte later dat ze loog over de zwangerschap en daagde haar voor de rechter om zijn geld terug te krijgen. Dus besloot ze dat ze haar eigen advocaat aan te klagen. Daar is de recente “spuug in je bakkes” verklaring ook voor.

Deze zaak rammelt dus van alle kanten en vrijwel niemand gelooft haar maar dat ze sex hebben gehad is een ding wat zeker is. Layla Lace heeft verder geen Instagram meer. Hieronder een fragment waarin ze beweert dat ze zwanger was van Drake. Meer informatie over de zaak is te vinden op de website van The Blast.

Hieronder nog haar aller eerste rant over het geheel op Instagram.

View this post on Instagram

#Drake got some explaining to do ? (swipe for more)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) onManeater is de onderwater versie van GTA

Crimineel richtte Eekhoorn af met Meth om hem agressief en waaks te houden