in

Volgens deze guy is onze zon mogelijk vervangen met een kunstmatige zon

En daarom worden veel mensen ziek en misselijk van het zonlicht de laatste tijd

De complottheorieën vliegen je om de oren de laatste tijd. Van 5G tot corona of zelfs corona wat veroorzaakt wordt door 5G, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

Ik zeg je eerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen. Voor veel mensen zijn het complot gekkies maar ik zie er ontzettend veel creativiteit in. Het zijn net kleine boekjes/ sci fi verhalen waarvan je soms echt kan zeggen: “hey, het is ver gezocht maar je hebt een aantal punten daar hoor!

Sommige complottheorieën zijn echt aannemelijk en daarom geloven zoveel mensen in bepaalde verhalen.

We hebben vandaag een pareltje wat eigenlijk best ver gezocht en totaal niet aannemelijk is (wel erg creatief bedacht) van een ene heer de Visser. Hij is volgens zijn bio op Facebook een Voorlever, Waar-nemer, Be-lever, Dierenhelper, Vrijheid-Spreker, Liedjesschrijver en een Schepper.

Hij plaatste het onderstaande verhaal op Facebook:

Veel mensen worden ziek en misselijk van het zonlicht de laatste tijd.

Dit kan zijn doordat er sinds de corona veeeel minder chemtrails meer via vliegtuigen over ons heen worden gespoten, die o.a. de straling van de zon veel tegen houden.

Het kan zijn dat de zon nep is. Deze is sinds zo’n 4 jaar geheel anders en nu wit, eerst was deze geel. Je kan er ook beter recht inkijken. Het kan dus dat ze de kunstmatigheid van de zon hebben veranderd of dat ze een kunstmatige zon hebben geplaatst.

Dan is dit dus kunstmatige straling en dus voelt dit deels lekker, omdat we de ware fijne energie van de zon zijn gewend en dit nog in ons is opgeslagen en we dit in de nep-zon herkennen (en niet doorhebben dat deze nep is). Deels is deze warmte, etc. ook fijn, net zoals kasplantjes ook op kunstmatig licht ‘goed’ groeien. En het onder een kunstmatige zonnebank misschien ook deels lekker voor mensen is.

Maar het ware zonlicht uiteraard altijd veel echter, completer, voedender en fijner en dus ook minder schadelijk is.

Wat vinden jullie van zijn theorie? Laat maar weten via social media!Politie stormt af op ”Niet Schieten!” geschreeuw… is het gewoon een kind dat Fortnite speelt

Winactie: caption deze foto en win een Gameboy emulator met 400 retro games