in

Volgens de Privé en Telegraaf waren het Eljero Elia en Mula B die gevochten hadden

Tijdens de FunX Music Awards, dinsdagavond in Amsterdam, zou Feyenoord-voetballer Eljero Elia op de vuist zijn gegaan met Mula B.

Aanleiding voor de vechtpartij is naar verluidt een langlopende beef die speelt in de Haagse hiphopscene. Dat vertellen bronnen aan Privé.

Zes maanden geleden begon het met een item via Supergaande waarin er over geld werd gesproken. Dat geheel liep helemaal uit de hand tussen Frenna en Mula B. Iedereen weet precies hoe dat is gegaan.

Lees ook:

Echter had Mula B de naam van Eljero Elia genoemd in zijn disstrack naar Frenna en dat zou niet lekker zijn gevallen bij Eljero.

Tijdens the Funx Music Awards werd het nummer ‘Meester Plusser’ ook nog eens opgetreden. Alhoewel het nummer werd onderbroken zou dit de laatste druppel zijn geweest voor specifiek Eljero.

Eljero zou Mula B vervolgens van achter hebben aangevallen in de artiestenruimte. Daarna werd er niet meer geslagen, maar de sfeer was vanaf dat moment wel grimmiger volgens de bronnen die zich hierover hebben uitgelaten tegenover de Privé.

Het management van Elia is volgens de Privé niet bereikbaar voor commentaar over het geheel, maar laat weten later vandaag met een reactie te komen.

Wij houden jullie op de hoogte.

Bron: Privé TelegraafAnthony Joshua zei iets tegen Floyd Mayweather over de McGregor fight – Floyd ging meteen pleite lol

Kippie bracht een video uit ft. TonyTony voor – 4x Puurder