in

Volgens de denim industrie (VS) heeft deze chick de perfecte billen

1

Ontmoet Natasha Wagner (34), die volgens de Amerikaanse denim industrie, het perfecte kontje bezit.

Zij is het meest begeerde levende mannequin voor een aantal grote merken zoals Gap, Lucky Brand, Old Navy, Levi’s, Paige, Vince en nog veel meer! De afgelopen 14 jaar hebben merken haar constant geboekt om de fit van bepaalde jeans goed te krijgen.

3

“I kind of felt like I had won the lottery with my measurements because they were exactly what these companies were requesting,”

Haar lichaam is een combinatie van alle vormen lichamen die vrouwen in een denim broek proberen te krijgen dagelijks. Ze is slank maar heeft toch wel heupen en haar benen zijn volgens verschillende designers van de perfecte lengte.

4

Volgens Jennifer De Clark, senior director van design en merchandising van vrouwen bij 7 For All Mankind is Natasha’s onderlichaam het perfecte gemiddelde. Natasha heeft rondingen op de juiste plaatsen. Ze is de perfecte maat 28!

Ze is nu eigenaresse van haar eigen agentschap met modellen en is in de afgelopen 14 jaar uitgegroeid tot een expert in denim jeans. Ze adviseert en denkt ook mee met de designers met wie ze samenwerkt.Video: Dio ft. Jayh, Bokoesam & Ronnie Flex – We Zijn Hier

Zo zien files eruit in China en wij maar zeuren!