in

Volgens de complottheoretici gaan we allemaal dood op 23 april vanwege ‘Death Planet’

En er zijn nog meer dingen waar wij ons zorgen over moeten maken

credit: Morri67 Reddit

Jongens het is leuk geweest en wij willen mensen niet zomaar angst aanjagen met dit soort verhalen maar goed… Dit keer moeten we sommige dingen wel even serieus aankaarten.

Het einde van de wereld is nabij, eigenlijk al om de hoek dus doe geen moeite om een zomervakantie te boeken want over precies 10 dagen gaan we de pijp uit.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Volgens een theorie zal de Rapture over een paar weken van start gaan en zullen we de wederkomst van Christus krijgen wanneer de zon en de maan en Jupiter allemaal in lijn zullen staan.

Astrologische constellaties zouden overeenkomen met passage 12: 1-2 van het boek Openbaring – de passage luidt: “En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren, ze was zwanger en schreeuwde het uit van weeën en de pijn van het baren. ‘

Naysayers hebben op de nieuwste claims gereageerd door te zeggen dat deze specifieke astrologische afstemming elke 12 jaar plaatsvindt, maar complottheoreticus David Meade denkt daar anders over.

Volgens Meade zal op 23 april elke christene stoppen met geloven, zal de anti-christ opstaan, de derde wereldoorlog zal uitbreken en worden we opgeslokt door Death Planet.

The mysterious Nibiru Death planet, which was supposed to eliminate planet earth several times over last year, is still out there, with theorists believing it is set to bring about the apocalypse later in 2018. The theorists predicted arrival of the mythical Planet X in August, September, October, November and December last year.

Wie David Meade is en of het bovenstaande klopt? F*** hem en z’n bullshit maar….. dat hij beweert de derde wereldoorlog zal uitbarsten op 23 april, dat hoeft dus helemaal geen verzinsel of leugen te zijn. Daar zijn namelijk hele zware aanwijzingen voor. Het is gewoon eng aan het worden. En natuurlijk speelt Amerika weer een leidinggevende rol daarin.

Twaalf Amerikaanse oorlogsschepen zijn onderweg naar Syrië. Vier grote jagers waaronder de USS Donald Cook zouden zich momenteel in de Middellandse Zee bevinden. Sinds de inval in Irak in 2003 hebben de Verenigde Staten niet zoveel grote schepen tegelijk ingezet.

Ook de USS Harry S Truman is ingezet. Dit nucleair aangedreven schip heeft negentig luchtvaartuigen aan boord en wordt vergezeld van een groep kleinere schepen. Deze zou via Europa onderweg zijn naar het Midden-Oosten. Bron: Telegraaf.

The segment aired in response to growing tensions between the Washington and Moscow over the alleged chemical weapons attack in the Syrian town of Douma over the weekend. The U.S. and its international allies are weighing a military response, while Russia is denying the chemical attack even took place.

Daarnaast is de staatstelevisie in Rusland de bevolking aan het oproepen om eten en drinken in te slaan omdat nucleaire oorlog met de V.S. nog nooit zo dichtbij is geweest. Waar de F zijn we mee bezig man? Dit soort onzin moet echt een keertje ophouden!

Wanneer staan wij met z’n allen op, elk persoon, gehele bevolkingen van ieder land. Niemand van ons wilt dit! Onze regeringen zijn CORRUPT en KAPOT en gaan FAILLIET. En wij de tol maar betalen en zwijgend gehoorzamen terwijl ze rottigheid uitvreten op zowat elke donkere hoek van de planeet nu?

Wat gaan we doen? Wat kunnen we doen?Sweet summer in aantocht: volgende week 25 graden

Green Gang Topman F.I. laat weer wat nieuwe muziek horen