in

Volgens Daily Star behoort Pijpen tot een perfecte dieetplan

Woman-eating-banana-463472

Goed nieuws voor de liefhebbers: met een potje orale sex verbrandt iemand meer calorieën dan met een fietstocht van 23 minuten of een yogasessie van 20 minuten.

Altijd al benieuwd geweest hoe goed sex is voor de gezondheid? Daily Star berekende hoeveel calorieën iemand gemiddeld verbrandt tijdens diverse sexuele activiteiten. Daarbij gingen ze uit van een vrouw met een gewicht van ongeveer 67 kilogram.

Met een pijpbeurt (met een proteïneshake als bonus) kan iemand maar liefst 100 calorieën in een half uur verbranden, vergelijkbaar met 35 minuten wandelen of 15 minuten op de roeimachine. Aan de fanatiekelingen adviseert de Amerikaanse sexuologe Jaiya Kinzbach om er tijdens de sessie ook nog wat push-ups of yoga tussendoor te gooien: “Probeer van de plankpositie naar de downward facing dog te gaan en dan weer terug in de plank”.

Met een ouderwets partijtje rampetampen verbrandt men gemiddeld ruim 144 calorieën per half uur. Voor vrouwen is de positie bovenop het lijdend voorwerp met de benen daar stevig omheen geklemd het meest effectief: hiermee verbrand je zo 207 calorieën in slechts 30 minuten.

Met alleen zoenen verbrandt iemand ook bijna 70 calorieën. Dat moet dan wel een half uur lang gebeuren. “Als het zoenen heel intens is en er ook wat aanraking bij komt kijken, loopt het zelfs op tot 90 calorieën”, voegt Kinzbach toe.Rumblr: Tinder-style App voor mensen die willen afspreken en vechten!

Eye Candy: Week moet weer goed van start dus bij deze….