in

Volgens Cosmopolitan zijn dit Supervieze dingen die ALLE Vrouwen doen

Nou, ik lees net een artikel op Cosmo waar me klomp bijna van afbrak. Ladies, wat een ellende! Het is allemaal inderdaad een beetje uhum… om het zo maar te zeggen. Ging bijna over me nek joh!

Vrouwen zouden on the edge leven en soms druppeltjes bloed expres laten liggen op de WC bril of zorgen niet goed voor hun lingerie. Er stond in dat artikel dat jullie een BH wel eens twee weken niet in de was doen maar wel elke dag dragen? Bah bah…

Het schijnt dat jullie ook wel eens WC papier gebruiken als jullie ongesteld zijn omdat jullie te lui zijn om het te verschonen of geen maandverband of tampons in jullie tasje hebben.

Jullie zouden ook een probleem met scheetjes hebben, ik citeer:

“Wanneer vrouwen scheetjes laten gebeurt er soms iets geks: ze gaan soms langs onze ‘private parts’ en komen er op de één of andere manier aan de voorkant weer uit. Heel irritant.”

Daarnaast staat er in dat artikel dat jullie helemaal gestoord zijn en graag kijken naar bloed wat langs jullie benen loopt in de douche. What kind of horror movie “fuckery” is this?

Jullie vinden het heerlijk om pukkels en mee-eters uit te knijpen wat natuurlijk algemeen bekend is. En dat jullie je haren niet zo vaak wassen als mannen denken is er ook eentje. Maar dat jullie graag krabben aan je hoofd en vervolgens alle olie en roos onder hun nagels vandaan pulken is wel eventjes slikken hoor.

We hebben het allemaal niet verzonnen. Het staat allemaal geschreven in dit artikel van de Cosmopolitan.

Natuurlijk kunnen ALLE vrouwen zich niet in AL deze punten herkennen maar degene die dit heeft geschreven is wel echt nasty hoor haha!Geldtransport overvallen in Zandvoort, overvallers spoorloos

Brutale Verlanglijst voor Kerst van 10-jarige meisje gaat Wereldwijd Viral