in

WTF: Volgens Apple moet een iPhone ‘maar’ drie jaar meegaan

iphone-6-458153_640
Iedereen weet hoe teer en breekbaar zo een toestel van Apple wel niet is.

Je laat hem vallen en dat is meteen de pijnlijkste seconde van je hele leven. Zoiets moeten doorstaan is gewoon hartverscheurend. Alle mensen die getuige zijn van het voorval gaan oeeeeeeeh en voelen die shit met je mee.
Iedereen kijkt met bezorgdheid en pijn in de ogen toe hoe jij voorover bukt om je iPhone op te rapen. Is er niks mee aan de hand lijkt het wel alsof je de olympische spelen hebt gewonnen want iedereen gaat juichen in die bitch.

Vergeet ons niet te liken op Facebook:

Apple heeft zojuist een statement en info vrijgegeven over de duurzaamheid van hun toestellen. Ze stellen zich voor dat een iPhone max drie jaar mee gaat.

They reckon three years is the maximum lifespan for the world’s premier smart phone. “Daily usage patterns are specific to each product and are a mixture of actual and modeled customer use data. Years of use, which are based on first owners, are assumed to be four years for OS X and tvOS devices and three years for iOS and watchOS devices,” Apple wrote on the environmental section of its website.

Wat een verschrikking van een investering is dat zeg. Vooral als we het hebben over de aanschaf van een iPad of iMac. 4 jaar is niks voor de bedragen die zij vragen voor hun producten.Bron & Beeld:
-The Ladbible
-PixabayMensen in Den Haag geven eerlijk toe hoeveel geld ze op hun rekening hebben

Gepeste ‘dikke’ Nick Nicolai verplettert de jury met zijn stem