in

Voet fetisj oma brengt jonge mannen $ 200 per uur in rekening om haar te zien optreden

Een oma die jonge mannen met een voet fetisj $ 200 per uur berekent om haar te zien optreden, heeft een heerlijke salaris voor zichzelf opgebouwd van $ 3.000 per maand.

Tammi Baltin, 60, uit Long Beach, Californië, begon drie jaar geleden met “voet model zijn” nadat een 20-jarige relatie eindigde in 2017 en ze vervolgens besloot lid te worden van een paar dating-apps.

De 60-jarige werd echter al snel overspoeld met ongewenste belachelijke berichten door een aantal mannen, dus besloot dit in haar voordeel te gebruiken en een webcammodel te worden.

Je kunt Tammi in actie hieronder bekijken:

Tammi, die zichzelf nu beschrijft als een sekswerker, dacht nooit dat ze aantrekkelijk was en zei dat ze ‘scherp bewust’ was van de manier waarop ze door de wereld werd waargenomen. ‘Het heeft me bedroefd,’ legde ze uit.

De oma zei dat ze online onbeleefde voorstellen bleef ontvangen, ‘op basis van een look die [ze] lijkt te hebben’, en besloot uiteindelijk: ‘if you can’t beat them, join them’.

I’d receive messages saying ‘DTF?’ as an initial message quite frequently and I had to learn what it meant. Or men immediately wanting to sext or video chat, this was the final straw.

Tammi besloot om cam-model te worden nadat een man met wie ze ge-matched was in een dating-app haar vertelde dat haar uiterlijk – tatoeages en geverfd haar – zeer gewenst was in de online wereld.

Ze werkt nu online, waar ze de naam Bluemynx gebruikt, en heeft een gevarieerde fanbase die voornamelijk bestaat uit studenten en getrouwde mannen van tussen de 18 en 35 jaar oud.

Haar klanten hebben de mogelijkheid om Tammi helemaal naakt of in lingerie te zien, en kunnen zelfs close-ups van haar voeten aanvragen, waarvan ze zegt dat ze ‘zeer flexibel’ zijn.

I have long toes, plus I can articulate my feet. Men are fascinated by the feet but feel they shouldn’t be. That’s what makes it a successful fetish, the tease.

Because in their minds it isn’t logical or right to be turned on by feet, they’re dirty.

Haar zelfvertrouwen is gegroeid sinds ze sekswerk doet omdat ze ‘het leuk vindt om mensen zich goed te laten voelen’. Ze vervolgde: ‘Ik heb eindelijk de controle over mijn leven, ik heb geleerd mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik waardeer en respecteer mezelf voor het eerst. ‘

Tammi zegt dat ze gelukkiger is nu ze single is, en zich geen zorgen maakt over wat haar vrienden en familie van haar nieuwe carrière denken – hoewel ze zegt dat ‘weinig mensen’ in haar leven het oké vinden.Twitter Viral: “Cocaine kills coronavirus”

Ladies: helende kristallen dildo’s zijn hier om van je vagina een magische plek te maken