in

Vlogger/kapper Hanni Hanna heeft beef met Enzo Knol

Vlogger/kapper Hanni Hanna heeft een opmerkelijke post geplaatst vandaag op zijn Instagram account.

Hierin geeft hij aan dat hij nooit maar dan ook nooit meer wilt samenwerken met Enzo Knol. Wat er precies aan de hand is mag joost weten maar het zit dus goed fout. Dit was zijn caption op Instagram:

DIT IS GEEN PRANK. Maar een serieuze mededeling naar mijn kijkers!!!! ENZO KNOL zal never nooit meer in mijn vlogs voorkomen. Ik wil en zal nooit meer met hem samenwerken! Ik werk alleen met echte en loyale mensen die succes delen en gunnen! Ik kan jullie wel verklappen dat ik super veel toffe vlogs voor jullie heb die er aan gaan komen! Mijn motto is om iedereen te laten lachen en te laten genieten van mijn video’s. Zo geef ik jullie een kijkje in het leven van ieder bekend of onbekend persoon! Het is niet alleen nemen in het leven, maar ook geven!!! Btw Enzo volg me aub niet op insta hou niet van fake volgers!!! Hou van echte mensen die real zijn!!! Dikke SO naar mijn geweldige kijkers!!!

Wat denken jullie dat er aan de hand is?

captureHagenees verraad zijn vriend en word aangevallen tijdens rechtszaak (beelden)

Man stopt 700 dagen met sex en rukken: ‘Ik kreeg er superkrachten van’