in

Visserman bewaart gigantische parel van 100 mil onder bed voor geluk

db70914557bc6ee80adfb0caa7317598

De visserman uit de Fillipijnen, Palawan Island om precies te zijn, wist helemaal niet dat de parel zoveel geld waard was.

Het is de grootste parel ooit gevonden. Hij vond de parel 10 jaar geleden toen hij een duik nam om zijn anker, die vast zat, los te maken. Zo vond hij de parel en nam hem mee. Dat ding is 60 cm lang en 30 cm breed. Maar liefst vijf keer zo groot als de vorige record houder.

Eerder dit jaar ging het houten huisje van de visserman in vlammen op. Hij besloot om de parel te brengen naar de lokale toeristen bureau.

Aileen Cynthia Amurao, een lokale tourism officer vertelde vervolgens aan the Mirror: “The fisherman threw the anchor down and it got stuck on a rock during a storm.
“He noticed that it was lodged on a shell and swam down to pull up the anchor, and also brought the shell with him. This was a decade ago and he kept it at home. He didn’t know how much it was worth and kept it tucked away at home as a simple good luck charm.

Ze zijn de parel nu aan het taxeren op de werkelijke waarde die rond de 100 miljoen dollar zou zitten. Het is niet bekend of de visserman het verkopen gaat of er überhaupt geld van zal zien. Ze willen het behouden om toeristen te trekken naar Palawan.Hoe vaak douchen mensen per week? Mensen geven eerlijk antwoord SMFH!

Rosenberg van HOT97 pakt Drake aan: Niet stoer doen je bent gewoon een acteur