in

Visliefhebbers neuken meer dan vleesliefhebbers

Mensen moeten meer vis gaan eten hoor want we need more sex and more love hier in de lage landen. Volgens een studie van de Harvard T.H. Chan School of Public Health hebben visliefhebbers namelijk meer seks dan vleesliefhebbers.

Aan dit onderzoek hebben 501 stelletjes meegedaan. De ene groep at 2 keer per week vis en de andere groep vaker dan 2 keer per week. Ze hebben 4 jaar lang de hoeveelheid vis dat ze aten bijgehouden. Daarnaast natuurlijk ook hoe vaak ze van de bil gingen. Na 4 jaar bleek dus dat liefhebbers van vis vaker geneukt hadden dan de andere groep met vleeseters. Maar liefst 22% meer sex!

Dat je van oesters botergeil kan worden is algemeen bekend maar waarom visliefhebbers meer sex hebben gehad dan de andere groep is niet geheel duidelijk geworden uit het onderzoek. Wat wel bekend is dat er in vis veel zink zit en dat is goed voor je libido. En in vette vis (zalm, makreel, tonijn, sardientjes) zit veel omega 3. Dat verbetert het dopamine-gehalte in je hersenen en stimuleert de opwinding.

Katja Schuurman ging er sowieso lekker op met die Oesters van Nam Kee

Vis is gewoon gezonder dan vlees, laten wij het daarop houden. Een gezond mens telt tegenwoordig voor twee dus …. jullie weten wat jullie moeten doen. Laat die puin frikandellen in de vriezer, pak je hengel en vang wat snoekbaars ofshew…In Uganda moeten mensen straks betalen voor het gebruik van social media

Trailer: Bumblebee van Transformers krijgt zijn eigen film