in

Vine stopt ermee maar goed, het was toch nooit gaande in Nederland

Vine is een dienst om korte video’s te delen. Twitter nam de dienst in 2013 over maar ziet er nu geen toekomst meer in.

Zij zien er geen toekomst in, wij zien er geen toekomst in, niemand ziet er een toekomst in dus het is gedaan tenzij bijvoorbeeld Facebook het besluit over te nemen maar goed. Hele kleine kans dat dit gaat gebeuren. Snapchat en Instagram zijn op dit moment KING als het gaat om het delen van korte video’s. Vine is wel de voorloper geweest maar goed… Als je iets doet zullen er altijd mensen zijn die het zelfde willen doen maar dan ‘beter’.

Vine was een beetje gaande hier in NL toen Twitter gaande was maar dat is het al een hele tijd niet meer. Twitter is langzaam aan het doodbloeden en het verlies van Vine is hier een duidelijk voorbeeld van nu.

capture

Do it for the Vine, is helaas over en uit! Tenzij er een gek met genoeg geld naar voren stapt om het over te nemen. Gewoon als hobby dan…

Statement van Twitter over Vine:
Nothing is happening to the apps, website or your Vines today. We value you, your Vines, and are going to do this the right way. You’ll be able to access and download your Vines. We’ll be keeping the website online because we think it’s important to still be able to watch all the incredible Vines that have been made. You will be notified before we make any changes to the app or website.

De oprichter van Vine is er natuurlijk niet blij mee maar goed. For now, nobody cares. Althans hier dan…Lijpe heeft eindelijk zijn album ‘Jackpot’ gedropt en het is vuur!

Politie-inval bij Boef: “Politie trapte mijn deur in”