in

Vijf dingen die je zou moeten weten over dames met tatoeages

529e67339a5717defd58e0716c5ec490

Hallo! Het is bijna 2017 en nog is het grappig om te zien en horen dat mensen een soort van mening hebben over meiden met een tatoeage.

Doe even lekker normaal joh! Het is al helemaal BIZAR om een eerste indruk te bepalen op het uiterlijk van iemand anders. Laat staan om te beweren dat meiden met tatoeages gewoon ‘anders’ in gedrag zijn dan meiden zonder een tatoeage. Hoezo zijn wij anders dan? Hieronder 5 dingen die jullie moeten weten over meiden met een tatoeage.

1. Vragen wat ze betekenen is een goede manier om ons te leren kennen maar…
Wij moeten eerst wel comfortabel zijn met jou in de buurt voordat wij dit soort privévragen beantwoorden! Tatoeages kunnen erg persoonlijk zijn en soms een emotionele betekenis hebben dus ernaar vragen in een club tijdens het uitgaan is waarschijnlijk niet de beste optie! De kleinste tatoeages kunnen al een heel verhaal bij zich dragen die wij graag vertellen als wij ons daar op ons gemak bij voelen. Het is geen verplichting om antwoord te geven op je vraag dus voel je niet beledigd als ik me omdraai en gewoon wegloop.

capture

2. Het is niet zo dat ik oversext en freaky ben omdat ik tatoeages heb op intieme plekken.
Op mijn ribben, boven mijn doos, onder mijn borsten, in mij lies of boven mijn billen zegt helemaal niks over mijn sexuele geaardheid of de mate waarin ik sex heb of hoe ik dat doe. Dat is dus totale onzin en een vooroordeel. De enige betekenis wat het waarschijnlijk heeft bij ons is dat het mooi stond op die plek en wij hem daarom hebben genomen. Don’t get it twisted!
Het zelfde geldt bijvoorbeeld voor een tongpiercing. Dat betekent niet dat wij gek zijn op het uitdelen van blow jobs. Het staat gewoon mooi en daar doen wij het voor!

3. Het boeit ons geen moer dat mensen denken dat het er cheap uitziet.
Ga maar lekker een meisje zoeken die er geen heeft en hou je mening lekker voor je. Wij hebben de tatoeages niet voor jou gezet dus het boeit ons geen moer wat jij ervan vindt. Het probleem ligt waarschijnlijk bij het feit dat jij jezelf een beter mens vindt omdat jij er geen hebt. Maar wie ben jij eigenlijk ook alweer?

4. Tatoeages maken ons niet slechter in ons vak of werk.
In de UK heb je tegenwoordig zelfs meer kans om aangenomen te worden als je er eentje hebt 😉 Bij sommige banen is het een vereiste om ze te verbergen en andere bedrijven boeit het geen flikker zolang jij je werk maar goed doet. Heel conservatief is het niet qua uiterlijk maar goed. Dat zegt verder helemaal niks over de persoonlijkheid en drijfveer van iemand.

capture2

5. Het boeit ons totaal niet wat onze ouderen ervan vinden.
Het is mijn lichaam en daar doe ik mee wat ik wil. Mijn kunstwerkjes en sieraden maken mij blij en daar hebben zij maar mee te leven. Ik ben oud en volwassen genoeg om te bepalen hoe ik mijn leven wil leven. Tatoeages horen bij deze tijd en de grote steden cultuur. Mensen vinden het ook prachtig om te zien.0

Eye Candy: Nieuwe fotoshoot van Kylie Jenner is trippy en beautiful

Keizer heeft na lange tijd weer een 101Barz sessie uitgebracht