in

Videogame verslaafde tiener dood onderuitgezakt gevonden in zijn slaapkamer

Een tiener werd dood aangetroffen in zijn slaapkamer door zijn ouders, nadat hij nachtenlang op was gebleven om online games te spelen.

Tegen het einde van oktober had Piyawat Harikun zijn schooljaar afgerond om vakantie te kunnen vieren. Tijdens zijn vakantie bracht de 17-jarige zijn dagen door met doen waar hij het meest van hield – het spelen van multiplayer-videogames op zijn pc.

De ouders van Piyawat zeiden dat hij de hele nacht opbleef om te gamen en dan de gordijnen overdag dicht deed om verder te spelen. Ze spoorden hem aan te stoppen en namen overdag eten mee naar zijn kamer, maar hij bleef maar doorspelen.

Een paar dagen later vond de vader van de tiener Jaranwit helaas Piyawit op de vloer in zijn kamer. Hij was schijnbaar uit zijn computerstoel gevallen en op maandag 4 november in zijn huis in Udon Thani, in het noorden van Thailand knielend tegen zijn bed aan op de vloer gevallen. Jaranwit probeerde hem te reanimeren, maar tragisch genoeg was Piyawat al overleden.

Dokters die het lichaam onderzochten, zeiden dat de tiener stierf aan een beroerte, vermoedelijk te wijten aan het constant spelen van games gedurende de nacht.

Gameverslaving is dus echt geen joke mensen. Het kan serieuze gevolgen hebben voor je gezondheid.

Hou je kinderen in de gaten tijdens vakanties and keep them safe!BAD BOYS FOR LIFE Trailer 2 zit bomvol Humor en Actie

Er komt een film over de familie Gucci en Lady Gaga is zojuist aan de cast toegevoegd