in

Video: Wivvamilie – Trippy Overal (Prod. Lentje)

[hdvideo id=438]

Wivvamilie dropt vandaag hun eerste video in aanloop naar de HOTBOX EP, met een gastrol voor niemand minder dan Eddy Zoey!

De Westervoortse formatie bestaande uit Lentje, Niffo en Asae is lekker aan het gaan. Na een aantal losse tracks gereleased te hebben, is hier dan eindelijk hun eerste video. De zomertrack ‘Trippy Overal’ is perfect voor deze tijd van het jaar, en de video sluit daar naadloos op aan. De productie staat op naam van Lentje, en de video is geschoten door Eye Vision Productions. Eddy Zoey kreeg de track te horen, en was meteen zo enthousiast dat hij maar al te graag wilde verschijnen in deze ‘feel good’ video.

Trippy Overal is na ‘Amazone’ met S.I.D. de tweede track van de HOTBOX EP. De in totaal 8 tracks tellende EP is zo goed als af, en moet nog voor de zomer verschijnen. Eerder deze week verscheen er al een ‘Making of’, dit keer is de video zelf aan de beurt. De losse track is gratis te downloaden op Soundcloud, maar zal ook verschijnen op o.a. iTunes en Spotify.Video: Future – Blood, Sweat, Tears

Video: Kingsize – Grote Jongens v/d Cite ft. MocroManiac & Sjaak