in

Video: We-Ar-Do – Welcome

“Welcome” is de eerste video van We-Ar-Do’. Tevens afkomstig van hun eerste EP “The Cyph3r” die vanaf 25 april 2013, online beschikbaar zal zijn. We-Ar-Do is een collectief van jonge zakenmannen, die samen een platform zijn gestart voor Engelstalige MC’s.

Sinds de zomer van 2012 is We-Ar-Do’ zonder naar de muziek industrie te kijken stappen gaan ondernemen om een meer winst gevend bedrijf te zijn. Hedendaagse artiesten lijken alleen maar aan het geld te denken, dat zij via de muziek kunnen maken. Hierdoor verliezen zij hun waarde en verliest de muziek zijn waarde. De oplossing van We-Ar-Do’ is om op zakelijke front sterker te staan en zo de muziek puur te houden.
De jonge Belgen zijn hierdoor in de wereld van ‘branding’ belandt.
We-Ar-Do is beginnen te werken met PACLYF, ze krijgen advies over hoe ze hun eigen producten op de markt kunnen krijgen. In samenwerking met PACLYF stonden ze ook achter de opbouw van CLOCHARD TIMES.

Nu brengen ze voor de eerste keer een EP uit genaamd “The Cyph3r” waar niet alle We-Ar-Do’ leden op te horen zijn. Je hoort hier maar 3 van de 5 leden. Dat betekent dat we op de toekomstige releases ook de andere leden kunnen verwachten.101Barz Cypher: Ricks, Djaga Djaga, Killahkeezy & D-Double

Video: Twanz ft McJaJa & Lucky – Blaas Op