in

Video: Sulexx Streetz – Little Man (Prod. by Rocks van de Rots)

[hdvideo id=1054]

Veelzijdige Rotterdamse artiest lanceert debuutsingle Little Man.

Op vrijdag 20 maart lanceerde Sulexx Streetz zijn debuutsingle Little Man, tezamen met een filmische videoclip, waar maker Qualitijd verantwoordelijk voor is. Op deze track, geproduceerd door Rocks van de Rots, laat Sulexx Streetz het grote publiek kennismaken met zijn Brits aandoende flow, lyrische teksten en verassende zangpartijen.

Suleiman van der Straaten, zoals hij eigenlijk heet, timmert al geruime tijd aan de weg. Op negentienjarige leeftijd won hij de grote finale van Mundial Talents, wat resulteerde in optredens in binnen- en buitenland. Ook leverden zijn inspanningen hem een plek op als vaste MC van het toen nog opkomende dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano. Na het besef dat hij als MC niet zijn artistieke ei kwijt kon, nam hij een korte muzikale break. Nu keert hij terug met een genre-overstijgende sound die ergens tussen hiphop, UK garage en experimental zweeft.
Sulexx Streetz is terug, meer vastberaden dan ooit.

Later dit jaar verschijnt Sulexx Streetz zijn acht tracks tellende debuut E.P. Patience, geheel geproduceerd door Rocks van de Rots.OMFG: Cross-Dressing priester dealde Meth en was eigenaar van een Sexshop

Video: Eclips ft. Sho – Vandaag (remix ft. Lady D & Dana)