in

Video: SCARFACE FT. WILLEM (OPPOSITES) & APRIL ALICE – FAMILIA

De zomer is voorbij en Scarface opent de herfst voor jullie. ‘Familia’ is de nieuwe single en videoclip van Scarface. Op het nummer wordt de Amsterdammer bijgestaan door multi-talenten Willem van The Opposites en zangeres April Alice. De single is binnenkort digitaal verkrijgbaar op i-Tunes. ‘Familia’ is geproduceerd door Clockworkerz en de video is gedaan door Blue Box Media, Martin Baker en Bjorn Sno.

Het leven van een artiest gaat niet altijd over rozen, zo ook dat van Scarface. Een ware artiest verslindt podia en studio’s aan de lopende band. Dat heeft een reden: de hardwerkende man zorgt hiermee voor zijn gezin. Scarface, Willem en April Alice leggen in ‘Familia’ op subtiele wijze uit hoe zij de balans thuis en in het leven bewaren.

Artiest Scarface heeft een platencontract bij Green Gang Records en brengt vandaag zijn eerste single ‘Familia’, afkomstig van zijn aankomende debuutalbum ‘Predator’ uit. Op dit nummer zingt collega April Alice en Willem (The Opposites) mee. Willem is onder andere bekend van de nummer 1 hits in de Top 40 ‘Slaap’ & ‘Slapeloze Nachten’ die hij samen met Big2 heeft uitgebracht.

In tegenstelling tot de eerdere 101 Barz sessies en het nummer waarvan men Scarface voornamelijk kent, genaamd ‘Predatorrap’, toont Scarface een andere kant van zichzelf. Het nummer gaat over familie en eenheid, de mooie kanten in het leven van Scarface in Amsterdam Oost. ‘Familia’ is opgedragen aan zijn 1-jarige zoon.

Voor de release van het album zal Scarface nog te horen zijn op een nieuwe mixtape welke in oktober gepresenteerd zal worden door Green Gang Records, Legacy en Urban Control. Het album ‘Predator’ zal naar verwachting eind 2012 uitkomen.

3D TEKENFILM VERSIENieuw interview DMX bij Breakfast Club Power 105.1

Tekenfilm: Batman – The Dark Knight Returns deel 1