in

Video: RTS – Juiste Keus

De rapgroep R.T.S. ( Real Trust Systeem) bestaat uit vier jongens allen opgegroeid in Tuindorp Oostzaan Amsterdam-noord.

De jongens kennen elkaar al zo’n beetje hun hele leven en zijn rond hun zeventiende de rapgroep R.T.S. gestart. R.T.S. bestaat uit vier rappers gnaamd: Twanz, Ben-G, Vurra en L-amin aka Tunzi.

Wat eerst is begonnen als voor de grap freestylen tot diep in de nacht op de hoek van de straat is nu uitgegroeid tot het maken van mixtapes, het verzorgen van optredens en het creëren van beats. De stijl van deze rapgroep is variërend, het kant echt alle kanten opgaan van underground rauwe hip hop tracks tot ontspannen layback tunes.

R.T.S is nu ook aan het uitbreiden onder de naam A.R.M.I ent waar de producer GreX, rapper/producer Bskillz, ook onder vallen. Als ARMI ent zijn ze bezig met het geven van workshops . Daarnaast hebben zij ook optredens en verschillende projecten met Peter en Jesse faber zoals het project Hangen of Leven. Bekijk de nieuwe video van de track ‘De Juiste Keus’ hierboven.Games: Grand Theft Auto V in lente 2013 te koop

Beat Tape: Erdo-Beats & Sneak-E – The Lost Beats Beattape 2012