in

Video: MarryMarv – Nooit Op Een Luie (prod. illskilz)

Het muzikale platform, KANS, bestaat uit de artiesten MarryMarv, Big Huey, Geckus en Maximus. In de afgelopen periode hebben ze drie video’s uitgebracht. Voor de eerste video, Doe Mee, hebben ze zelfs een award gewonnen. Deze ontwikkelingen hebben een aantal samenwerkingen tot stand kunnen brengen, waaronder met TNE media en de Maastrichtse sneakerstore, Chezrico.

De sneakerstore Chezrico heeft in het verleden meerdere dingen gedaan voor de jongeren, in Maastricht, die van hiphop houden. Een voorbeeld, wat behoorlijk succesvol was, zijn de Breek ‘n’ Been sessies. Deze sessies werden op youtube goed bekeken en artiesten vanuit heel Limburg en zelfs andere gedeeltes van Nederland kwamen hier op af. Na twee jaar dit met plezier gedaan te hebben, zocht Chezrico naar een nieuwe uitdaging.
Sinds begin dit jaar bestaat het platform KANS en dit staat voor, Klinkt Als Nieuwe Sneakers. Om het concept van dit platform extra gewicht te geven, heeft KANS Chezrico benaderd voor een samenwerking.
Om deze samenwerking meteen extra glans te geven heeft MarryMarv de track, ‘Nooit op een luie’, in Chezrico te Maastricht geschoten. De video is geschoten door Apollo Division en de productie is gedaan door Illskilz. Bekijk de video hierboven.Video: Chief Keef – April Fools

Track: El Manu ft. Devine D – Barz Ieks (Prod. By ZennyBeaterz)