in

Video: Jebroer ft. Stepherd, Skinto & Jayh – Banaan

[hdvideo id=860]

Vandaag verschijnt de nieuwe videoclip ‘Banaan’ van Jebroer. Op het nummer werkt hij samen met Stepherd, Skinto en Jayh. De single is tevens de anthem van het liveconcept Bigger Better. Op 31 december treden de artiesten op tijdens evenementen van Bigger Better in WTC Expo te Leeuwarden en Hardersplaza te Harderwijk.

Afzonderlijk van elkaar draaiden Jebroer, Jayh, Stepherd & Skinto in 2014 een mooi jaar. Zo bracht Jebroer zijn debuutalbum ‘Gouden Tranen’ uit en tourde hij door het land, ontpopten Stepherd & Skinto zich tot vast gezicht van muziekzender XITE en scoorde Jayh een grote hit met het nummer ‘Mooie dag’. Het is dan ook geen toeval dat de artiesten elkaar met regelmaat tegenkomen in het livecircuit. Zo ook in de programmering van de komende Bigger Better evenementen, waarvoor het viertal als ambassadeur zijnde een strijdlied maakte.

Op de Bigger Better Anthem ‘Banaan’ vertellen Jebroer, Stepherd, Skinto en Jayh hoe hun ideale uitgaansavond eruit ziet. Over een stuiterende beat van producersteam Project Money rapt het viertal de stoute schoenen aan te trekken om vervolgens te “gaan met die banaan”. Hoe organisch het nummer tot stand kwam, legde Stepherd uit in de ochtendshow van FunX. In aanloop naar de shows op Bigger Better releasen verschillende deejays remixen van de track.Jaques Le Gen: De oudjes business

Video: D-Luzion – Dagobert