in

Video: Frits Bricks – Minimaal 5 (Promo Video) prod. by Hyplified

Frits Bricks laat nergens gras over groeien! Hij heeft de smaak te pakken kan gesteld worden. Vandaag releast ZJ Records de single “Minimaal 5”. De single en de bijzondere video, welke bol staat van FX-effecten, voldoen exact aan de feeling welke Frits Bricks wilt overbrengen. “Als je hard werkt en je kijkt terug, kun je zien dat je stappen hebt gemaakt, al besef je dat op het moment zelf niet altijd. Om die reden maak ik muziek om mensen te motiveren! Minimaal 5!”

Frits Bricks werkt nog steeds aan het “nog nooit eerder vertoonde product in NL”. De MP3 van “Minimaal 5” was bij de release van de eerste single van Frits Bricks, “Geldwolf”, al te downloaden. De track is een enorme banger en daarom verdiende de track het om een videoclip erbij te schieten! Frits Bricks wilt verdienen, maar wel “Minimaal 5”!

Zoals de vorige keer bekend gemaakt, worden de videoclips van Frits Bricks samen één geheel. Eén chronologische film. “Minimaal 5” is hier géén onderdeel van! “Minimaal 5” is een bonustrack met daaraan gekoppeld een fenomenale videoclip.

De single is geproduceerd door de welbekende producer Ryan Lisse. De cover en de website zijn ontworpen en ontwikkeld door www.tibodesign.nl. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor de FX-effecten in de videoclip.

De video, met een niet te missen Maybach, is geregisseerd door Mike Static.Video: Keyshia Cole ft. Lil Wayne – Enough Of No Love

Opkomend: Don-O ft Makka – Sterk Waar Ik Sta