in

Video: Dj DarkShot ft. Lino, Boykii & RootjeKwaai – Back it up (Prod.By Zerodix)

[hdvideo id=1260]

De 29 jarige Serginho Scholsberg, beter bekend als DJ Darkshot (Shotta), released vandaag zijn officiële track ”Back it up”.

Darkshot is een bekend gezicht in vele clubs, ook heeft hij gestaan op grote evenementen zoals o.a. de TMF Awards en Latin Village.
Darkshot begon als fotograaf voor PartyPeepz. Als fotograaf kwam hij terecht in clubs waar hij steeds meer interesse kreeg in het Dj’en. Interesse vormde enthousiasme, wat uiteindelijk zijn passie werd. Op latere leeftijd kocht de enthousiaste fotograaf draaitafels en zijn carrière als DJ was een feit. Shotta was voor een lange tijd DJ van de rapper Keizer. Een van de hoogtepunten van zijn jonge carrière was een uitnodiging die hij kreeg om een keer te draaien bij Funx waar hij sindsdien regelmatig te beluisteren is.

Darkshot is een veelzijdige DJ die bekend is met verschillende genres ook heeft hij een aantal veelbeluisterde mixtapes gedropt. Voor de toekomst heeft Darkshot nog veel munitie voor nieuwe projecten die ook in samenwerking zullen gaan met andere artiesten. Long story short, Darkshot is een DJ om rekening mee te houden.

Dus BACK IT UP, relax en enjoy deze nieuwe club banger.Dinsdag 30-06-2015 Random Tracks and Stuff vanuit het Buitenland

Ladies Opgelet: 7OrBetter is een dating website voor vrouwen waar je mannen met een hele grote kan vinden