in

Vergelijking dreigementen prinses Amalia en Humeyra gaat mega viral op Facebook

Een man uit Zwolle moet terechtstaan voor het bedreigen van prinses Amalia (16) en een schoolvriend. In januari stuurde Wouter G. via Instagram berichten en beelden waarin hij onder meer dreigde de prinses te verkrachten. De vriend van de prinses, Brent, bedreigde hij met de dood.

De man werd meteen opgepakt en de bedreigingen werden dus uiterst serieus genomen door politie en justitie. Echter schiet dit in de verkeerde keelgat bij sommige mensen en één van die mensen heeft een vergelijking gemaakt en dat heeft gezorgd voor heel veel discussie op Facebook.

Zo schrijft iemand het volgende:

“Democratie geldt alleen voor elite bijvoorbeeld Joris demink zo veel bewijs alsnog niet vervolgd hüseyin baybasin slachtoffer levenslang veroordeeld zonder bewijs kijk op youtube doofpot blijven jullie in zogenaamde democratie geloven tot julie ooit slachtoffer worden van dit zogenaamde kut democratie”

De vergelijking gaat als volgt:

Ongelooflijk toch die klassenjustitie.. Amalia krijgt een bedreiging
over Instagram en hij zit gelijk vanaf januari vast. Die zal net als die waxinelichtje gooier naar de koets
voorlopig wel even vast zitten. Maar Humeryra uit Rotterdam wordt jaren bedreigd, mishandeld en doet
meerdere aangiften en daar wordt niets mee gedaan. Dat arme kind is gewoon vermoord en toen deed justitie niets.
Schofterig.

Wat vinden jullie van het geheel? Laat het aan ons weten via social media a.u.b.P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt deze FB post embed waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Saw-fans zullen smullen van horrorfilm “The Dare”

RIVM-frontman Jaap Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen en dit is waarom