in ,

Vegetariër at één hamburger na tientallen jaren en dacht F*ck it, ik word een slager

Een voormalige trouwe vegetariër veranderde haar levensstijl volledig toen ze zwanger was van haar derde kind en voor het eerst na tientallen jaren een hamburger probeerde.

Nu bezit ze haar eigen gepasteuriseerde varkenshouderij.

Tammi Jonas, 49, werd vegetariër in de jaren zeventig na het lezen van een boek waarin de slechte behandeling van dieren op boerderijen werd beschreven.

De moeder van drie, uit Victoria, Australië, proefde voor het eerst in 10 jaar vlees toen ze bloedarmoede kreeg tijdens haar zwangerschap en vanaf dat moment veranderde haar levensstijl voor altijd.

Ze verklaarde het volgende aan 10 Daily:

I was at work one day and just thought: ‘a burger would fix this’.

I went back to red meat, so beef and lamb, once a week throughout the pregnancy, and it was some years longer before I had any pork or poultry.

I never thought it was immoral to take an animal’s life for food – I’ve always been comfortable with my place in the food chain, but I thought it was immoral to treat [animals] cruelly, to not allow them to go outside and breathe fresh air and to be confined in crowds in sheds.

Tammi bracht het eten van vlees eten echter naar het volgende niveau toen zij en haar man Stuart wat onderzoek deden en ontdekten dat ze de kost konden verdienen door kleinschalige landbouw, met de nadruk op het correct en ethisch behandelen van dieren.

Op haar website legt Tammy het geheel over haar bedrijf uit en schrijft:

My journey from mindless industrial eater to vegetarian to ethical omnivore led me all the way to become a pig farmer to contribute to the growing movement to get pigs and poultry back out of sheds and onto paddocks.

We now grow, butcher and cure all of our meat, and serve 80 households from our thriving community-supported agriculture (CSA) farm.

Tammy zegt dat haar boerderij ethische en holistische praktijken gebruikt, en legt uit dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en dat de dieren vrij kunnen leven zoals ze dat in het wild doen.

Tammy: Some people will draw an ethical line that killing is bad. But I don’t believe that – I don’t think killing an animal for consumption is unethical if it had a good life.

Tammi en haar man runnen nu acht jaar hun bedrijf genaamd Jonai Farms and Meatsmiths.



Kijken: Kat met obesitas toont zo min mogelijk inspanning tijdens trainen en gaat viral

Dit is het volledige verhaal achter dochter die overleden vader vier jaar lang berichten stuurde