in

Veel meiden zoeken tegenwoordig een man die Hans heet

Foto: Alleen Ter illustratie

De naam Hans is super in trek de afgelopen maanden en misschien wel jaren maar hoe komt dat? En waar komt het vandaan?

Je hoort het in nieuwe tracks van Urban artiesten voorbijkomen, je ziet het af en toe in een comment gebeuren, dat iemand voor Hans of Hansie wordt uitgemaakt. Deze post is ook voor mensen die het nog niet echt doorhebben allemaal. Die nog niet zo goed snappen wie of wat een Hansie is. Hans is dus echt populair en wij gaan jullie vertellen waarom.

Om het beter te kunnen begrijpen gaan we eerst even een afbeelding erbij pakken en daarna gaan we deze een beetje analyseren!

In deze afbeelding zie je duidelijk voorbijkomen dat een jongen tegen een meisje zegt: “Zoek verder een Hans daar”.

De “dame” in kwestie probeert haar “lieffie” te overtuigen om 1000 euro voor haar te storten omdat ze ten einde raad is. Ze moet naar eigen zeggen een rekening van een deurwaarder betalen en kan daardoor niet eten of slapen van de stres. Ze valt dus snel door de mand want Hans betaald de schade niet dit keer!

Check ook: Beelden “Kijke je tank” meisje is weer live geweest ?

Hans of Hansie is dus eigenlijk een andere naam voor een Sugar daddy. Meiden zoeken mannen uit die willig zijn om veel geld aan ze uit te geven zonder daar echt een vaste relatie mee te hebben. Iemand die ze kunnen gebruiken om hun luxe leventjes te bekostigen.

We moeten met z’n allen ook een naam verzinnen voor de vrouwelijke Hans. Wat dachten jullie van een Henny :p. Heb je een beter idee, laat het ons dan weten met wat commentaar op Facebook.Ronnie Flex ergert zich aan racistische uitspraken Temptation Sidney

Zeeman gaat een high-end en goedkope versie sneaker uitbrengen