in

Mogelijke Pedofiel overleden na mishandeling in speeltuin

Disclaimer: Wij gebruiken het woordje “mogelijk” hier omdat de situatie verder niet echt 100% bevestigd is, getuigen moeten nog gehoord worden…

Als gevolg van een ernstige mishandeling in een woonwijk in Assen is vandaag een man overleden. Vijf omwonenden zijn opgepakt. Volgens de politie waren de vijf op de man afgegaan omdat ze hem verdachten van een zedendelict.

Om 13:00 vandaag kreeg politie een melding over een mogelijke pedofiel die op een veldje onzedelijk handeling zou uitgevoerd hebben met een kind. De politie ging op de melding af maar ondertussen waren vijf mannen, waaronder de vader van het kind, ook op de situatie afgerend. De mogelijke pedofiel uit Assen is vervolgens zo gruwelijk mishandeld dat hij is overleden.

Over de identiteit en de leeftijd van het slachtoffer en de verdachten, die allen zijn aangehouden, zijn geen mededelingen gedaan.

Update: Burgemeester na dodelijk voorval speeltuin – ‘Bijzonder ernstig incident met enorme impact’

Er zou een feestje aan de gang zijn geweest op een nabijgelegen grasveldje. Dat verklaren enkele buurtbewoners. Daar zou een van de genodigden, die niet in de wijk woont, hebben geprobeerd om een meisje van vier jaar oud onzedelijk te betasten.

De vader van het kind zou tijdens een confrontatie aangevallen zijn en toen is de pleuris uitgebroken. De mogelijke pedofiel zou weggerend hebben maar werd in zijn kraag gevat en doodgeslagen.

Bron: ADReminder: Mensen met BBC One kunnen zondag de eerste aflv. van Peaky Blinders S/O 5 checken

De trailer voor Breaking Bad film “EL Camino” is hier!