in

Vandaag in de Telegraaf: “Medicijn tegen corona bestaat al”

Weken geleden maakte de Franse infectioloog Dr. Didier Raoult bekend dat het middel Hydroxychloroquine gecombineerd met een antibacterieel middel en zink 100% succesvol is tegen het corona virus, schrijft J. Noteboom.

Dat staat vandaag op de website van de Telegraaf.

De heer Noteboom schrijft in zijn lezersbrief dus dat Franse, Amerikaanse en zelfs een Nederlandse arts aangeven dat deze combinatie van medicatie gewoon helpt en mensen ervan genezen. Ook geeft hij aan dat er een tegenwerking is om dit middel te gebruiken vanwege financiële belangen. Er zou niks aan te verdienen zijn en daarom wordt tegengewerkt.

Tot slot zegt Notebomm het volgende:

Er is dus een geneesmiddel. En die zogenaamde bijwerkingen. Een op de 10.000 mensen krijgt er hartkloppingen van. Wat dan nog. Wat wij nu meemaken, de paniek, het opsluiten van een hele bevolking, het om zeep helpen van de economie is een door emotie gedreven reactie. Laten we er direct mee ophouden.

Ga jij deze combinatie aanvragen als je besmet raakt met het nieuwe coronavirus? Laat weten via social media!Seizoen 5 van Lucifer gaat “snel” komen volgens Netflix

RIVM gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation