in

Hallo: Vanavond MOET je serieus in Amsterdam zijn

Waren gister avond in de stad aan het chillen en de sfeer was fucking relaxed! Op elk hoek van de stad is er buiten een feest te beleven!

Topper van de avond was toch echt wel een techno klapper midden op de dam, voor het paleis van de koningin. Allemaal mensen met een light saber los aan het gaan op housebeats. Het was geweldig.

Daarnaast was er ook een feest om de hoek bij de Wester Kerk. Dat was echt heel erg dope. Hele leuke mensen ook en iedereen bemoeit zich met zijn eigen space/ trip en genieten van de muziek.

Kan als heteroseksuele persoon (just saying) zeggen dat er totaal geen rare sfeer hangt waar je je ongemakkelijk bij gaat voelen. Het is een soort van Koningsdag sfeer maar dan tien keer zo chill zonder overdreven dronken megootjes die op elk hoek van de straat staan te kotsen. Het is ook minder druk dan Koningsdag.

Je ziet de gekste out-fits en HEEL veel glitter! Echt heel veel glitter LMFAO!

Dus als je geen planning hebt voor vandaag. Kom dan gezellig doen en neem je beste houding mee. Gaan jullie geen spijt van krijgen.Doorzakken: Whisky in de avond en smeerbare Whisky in de ochtend!

Ze zijn dus bezig met seizoen 2 van “The Haunting of Hill House”