in

Valentijnsdag: je kan morgen met bae “misschien nog” een driegangenmenu bestellen bij de FEBO

Wist je dat je FEBO kon bestellen via Thuisbezorgd of Deliveroo? Nee? Dan weet je het nu.

Wist je dat ze een speciale driegangenmenu hebben morgen voor jou en je bae? Gezellig toch? Zo’n romantisch uitje hoeft helemaal niet veel te kosten. FEBO is de shit en dat weten we allemaal! Dus zit je momenteel vast in een budget of vind je FEBO sowieso de shit, go for it!

Speciaal voor Valentijnsdag wordt de beroemde FEBO op het Amsterdamse Stadionplein omgetoverd tot romantisch restaurant: Maison FEBO. Deze is helaas uitverkocht maar misschien kan je langsgaan om toch een driegangenmenu te scoren? Even over informeren morgen ochtend voor de zekerheid.

FEBO trapt morgen sowieso af met iets nieuws! Valentijnsdag is namelijk de aftrap voor hun nieuwe Frites Ragout. De heerlijke frites worden overgoten met een warm vleessausje. Dat kan dus alsnog een speciale traktatie worden voor je bae. Paar grillburgers erbij? Lekkah…

FEBO: Ons Valentijnsdiner in ‘Maison FEBO’ was in no-time uitverkocht. ?? Maar… op vrijdag 14 februari trakteren we op onze unieke Chocoladebitterbal, in álle FEBO-vestigingen en via onze bezorgservices. ??

Daarnaast zijn er ook chocoladebitterballen maar we weten niet of deze te pruimen zijn.Kijken: dit is het Herenhuis die Jeff Bezos zojuist heeft gekocht voor $165 Miljoen

Kijken: dixie gebruikt als hoerenkast in Nijmegen