in

Valar Morghulis: De nieuwe ‘Game of Thrones’ wordt dodelijkste seizoen ooit

Volgens de laatste cijfers zijn sinds het begin van de serie meer dan 170.000 menselijke personages, White Walkers, wolven, draken en zelfs een “Ed Sheeran” vermoord en overleden. En ondanks het extreme geweld van sommige executies en enkele gruwelijk gedenkwaardige afleveringen zoals “The Red Wedding”, hebben fans nog niks gezien.

Maak je klaar voor extreem veel geweld want het laatste seizoen van Game of Thrones gaat ons kapot maken.

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal het toneel worden van een waar bloedbad dat het totale aantal doden in alle zeven vorige seizoenen zal overschrijden. Bruh… Deze angstaanjagende en toch opwindende informatie komt uit een interview van Gold Derby met Sophie Turner, alias Sansa Stark:

“I can tell you that there’s definitely a coming together of people. Everyone is coming together to fight the impending doom. There’s a lot of tension between these little groups, battling for what they think is right. It’s Game of Thrones, so it’s going to be bloodier and more death and more emotionally torturous than all the years before!”

Zullen de Starks, Lannisters, Targaryens of White Walkers aan het einde van de Grote Oorlog blijven staan? Dat is die ENE vraag die iedereen bezighoudt. Het is moeilijk om te zeggen wat er gaat gebeuren. Zoals de producenten van de serie al enkele maanden geleden hadden gehint. Er staat een macabere toekomst voor de inwoners van Westeros, en zelfs de complete vernietiging van elk van onze helden te wachten. Of worden we allemaal voor de gek gehouden en zeggen ze maar wat zodat we blijven gissen en hunkeren naar meer? Idk…

Valar Morghulis” zal koning zijn en zal plaatsnemen op de IJzeren Troon in de plaats van Cersei, Daenerys of Jon Snow. Dank u, George R.R. Martin.Groot Instagram-pagina helpt een grof gerucht over Ronnie Flex en DJ WEF de wereld in

Check de nieuwe explosieve trailer van THE PREDATOR