in

Vader heeft een halve schedel en is verlamd na brute aanval met honkbalknuppel

Een vader van twee is achtergelaten met een halve schedel en een ‘gezonken brein’ na een gewelddadige aanval in New York City, waarbij zijn aanvaller slechts twee maanden van zijn straf hoefde uit te zitten.

De 32-jarige Steven Augustine werd op zijn hoofd geslagen met een honkbalknuppel terwijl hij op weg naar huis was van zijn werk in mei 2018. Meer dan een jaar na de aanval vecht hij nog steeds voor zijn leven.

Steven raakte verlamd nadat de verbrijzelde linkerkant van zijn schedel werd verwijderd. Hij heeft nu verdere vitale chirurgie nodig om een speciale plastic schedel te laten aanbrengen om zijn hersenen te beschermen.

Steven lijdt nu aan het ‘sunken brain syndrome’, een zeldzame complicatie waarbij een deel van de schedel van een persoon wordt verwijderd na een zware craniëctomie.

De aanvaller hoefde slechts 72 dagen te branden voor zijn daad. Donna, de moeder van Steven, heeft het ontzettend moeilijk met het feit dat de aanvaller er met een lichte straf vanaf is gekomen.

Donna Augustine has been left dismayed after Steven’s attacker, Charles Miles, received a misdemeanour charge after pleading guilty to assault; serving just 72 days of his 365-day jail sentence.

Advocaten beweren echter dat Miles Steven slechts één keer heeft geslagen. Ze beweren ook dat het hersenletsel komt door het feit dat Steven met zijn hoofd op de grond is gevallen.

The injuries to his face were consistent with a single punch, The skull fracture was consistent with a fall backwards.

Donna, de moeder van Steven, spreekt zich boos uit over het idee dat Steven’s verwondingen werden veroorzaakt door een enkele stoot, waarmee ze haar verontwaardiging uitte over de ‘lichte straf’ van Miles:

The damage that has been done could not have happened after one punch. he left side of his head shattered along with multiple skull fractures throughout his head and face, and he has had bleeding on the brain.

Charles Miles was given a light sentence and I want justice for my son who is fighting every single day for his life. Steven was a happy, fun-loving guy who loved his job as a chef – he would work 12-hour shifts and was still smiling at the end.

He loves his children and family more than anything in the world and to see him now, severely brain damaged, is devastating. I am heartbroken – my son is in a vegetated state.

Een overheidsinstantie in New York die slachtoffers van misdrijven helpt, heeft nu ingestemd met het financieren van Steven’s levensreddende operatie, wat goed nieuws is voor het gezin van Steven.Australisch bedrijf ontwikkeld Virus dat elk type Kanker kan doden

Dappere gozer doet huwelijksaanzoek met Ja & Nee keuzevakjes als tatoeage