in

Vader haalt twee ton op voor ziek kind, gaat vervolgens hoerenlopen en op vakanties

CONSELHEIRO LAFAIETE – 230.000 euro werd er opgehaald voor de tweejarige Braziliaanse Joao Miguel, die lijdt aan een ernstige spierziekte. Daarvan blijkt nu 170.000 euro te zijn verdwenen. Het is de vader van de peuter die ermee vandoor is gegaan. Hij trakteerde zichzelf op bezoekjes aan de hoeren en maakte luxe reizen. En nu is Joao Miguel overleden.

Hij viel door de mand toen hij een luxe vakantie voor zichzelf had geboekt zonder zijn vrouw. Door de politie werd geadviseerd aan zijn vrouw “Karine” om eens op de rekening te kijken waar het geld voor hun zieke zoontje op stond. Ze merkte direct op dat er grote bedragen waren verdwenen.

De man werd gearresteerd. Drie dagen nadat hij vertrok voor zijn vakantie werd hij in de kraag gevat. Wat blijkt? Dikke horloges, kleding, drank, drugs en dure aftershave in bezit. Daarnaast ook nog eens een investeringen van tien ruggen gedaan in een bordeel.

Vorige week overleed Joao Miguel aan een hartaanval. Het opgehaalde geld zou worden besteed aan medicijnen, maar zijn toestand ging de afgelopen tijd snel achteruit. Vader Mate Mateus blijft vastzitten en moet zich waarschijnlijk volgende maand voor de rechter verantwoorden.

Bron: TelegraafTrailer: Nieuwe horrorfilm geproduceerd door Guillermo Del Toro is angstaanjagend

Agent beweert: Fietser zonder licht vraagt ‘Sletjeskorting’