in

Vader Danielle ‘Cash me Ousside’ begint ‘Go Fund Me’ campagne om zijn dochter te redden

De vader van de Cash Me Ousside Girl is een Go Fund Me campagne begonnen om zijn dochter van de ondergang te redden.

Save Danielle M Peskowitz “Bregoli” is de titel van zijn campagne. Ira Peskowitz zoekt een bedrag van 50.000 dollar om de juridische kosten te dekken die erbij komen kijken. Hij plaatste het bovenstaande filmpje erbij om te laten zien hoe ernstig de situatie is?

Check hieronder zijn oproep bij Go Fund Me:
I’m reaching out to the world, humbly, as a father that was estranged from my daughter, Danielle, as a result of parental alienation. I have always taken care of her financially but was denied the opportunity to truly be a present parent and influence her life. As a result, Danielle and her future have been compromised with the lack of the love and guidance a child needs to be able to flourish in this world. I’m asking for help with covering fees associated to legal expenses to get her the proper help she needs to be able to have a happy and healthy life in a stable home with a strong positive future.

Als jullie willen doneren kan dat via deze link LMFAO!Lexxxus heeft een boodschap voor Marokkaanse jongens op Instagram, ‘ik zie geen moslims’…

Gozertje slaat iedereen kapot in kroeg – Niet zo praten over mijn MOEDER!