in

Vaak natte dromen? Dit is de reden waarom het gebeurt ….

Kan zijn dat je gewoon een geile donder bent en niet genoeg van de bil gaat en teveel porno kijkt. Zuig ik zo uit me duim dit…. maar het is dus “wellicht” een mogelijkheid.

Het laatste waar je aan denkt is vaak een reden om er ook werkelijk over te dromen. Maar het ligt dus een stuk dieper dan dit en heeft ook een soort van wetenschappelijke verklaring.

Iemand heeft hier uiteraard onderzoek naar gedaan en de beste man zijn naam is Calvin Kai-Ching. Hij sprak erover met VICE.

Mensen die vaak op hun buik slapen hebben ook vaker een erotische droom. Wat er dan kan gebeuren is dat je dan iets minder makkelijk ademt en er meer druk komt te staan op je genitaliën.

Logisch toch? Als je op je buik ligt met bijvoorbeeld een stijve lul en droomt dat je de bachata aan het doen bent met een hele knappe man of vrouw ergens in een club, kan het zo zijn dat de bachata dan ineens verschuift naar je slaapkamer en je een hele wilde nacht beleeft.

Vraag je je af waarom je nooit meer een natte droom krijgt, kan het zo zijn dat je ineens op je rug bent gaan slapen steeds.

Ik sliep vroeger ALTIJD op me buik en had “wel eens” een hele geile droom. Maar ik slaap al jaren op me rug nu dus ik begrijp nu waarom dat niet vaak meer het geval is.Super Mario-game verkocht op veiling is nu de duurste videogame ooit verkocht

Politie maakt einde aan twee illegale feesten met honderden bezoekers